Skip to content

Патека:Насловна arrow Контакт
Центар за стручно образование и обука Испечати
Адреса:
ул. Бул. "Гоце Делчев" бр.8 п.ф.290 (МРТВ - втори спрат)
Скопје
Р.Македонија

Телефон: 02/3135-484
Факс: 02/3111-085

Информација: Директор на Центарот:
Ајше Селмани
e-mail: [email protected]

 

Испрати е-пошта до следниот контакт:
www.yesnetwork.mk
al.gif AL
  en.gif EN
   
РМ
bilten-banner.png

bannerbrosura.png
programi.jpg
СТРАТЕГИЈА ЗА СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУКА 2013 – 2020