Skip to content

Патека:Насловна arrow Јавни набавки / Годишни сметки
Јавни набавки / Годишни сметки
Јавни набавки Испечати Е-пошта

pdf Годишен план 2018

pdf Евиденција на постапките со барање за прибирање на понуди (од 01.01.2018 до 30.06.2018)

  ______________________________________________________________________  

pdf Годишен план 2017

pdf Евиденција на постапките со барање за прибирање на понуди (од 01.01.2017 до 30.06.2017)

pdf Евиденција на постапките со барање за прибирање на понуди (од 01.07.2017 до 31.12.2017)

pdf Евиденција на постапките со барање за прибирање на понуди (2016)

  ______________________________________________________________________

pdf Годишен план 2016

pdf Измени и дополнувања на Годишниот план за јавни набавки во 2016

pdf Евиденција на постапките со барање за прибирање на понуди (2015)

 
Оглас за доделување на договор за јавна набавка Испечати Е-пошта

pdfОглас за доделување на договор за јавна набавка на работи бр.03-1/2011

  ______________________________________________________________________

Годишни сметки 

---------------------------------------------

Завршна сметка за 2017 година

Завршна сметка за 2016 година

 
www.yesnetwork.mk
al.gif AL
  en.gif EN
   
РМ
bilten-banner.png

bannerbrosura.png
programi.jpg
СТРАТЕГИЈА ЗА СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУКА 2013 – 2020