Skip to content

Патека:Насловна
Електро-техничка струка Испечати Е-пошта

I Година

Електротехничар за компјутерска техника и автоматика

 

Техничар за индустриска мехатроника

 
 

II Година

Електротехничар за компјутерска техника и автоматика

 
 

III Година

Електротехничар за компјутерска техника и автоматика

pdf Процесно управување
pdf Системи за автоматско управување
pdf Учење преку работа кај работодавач
pdf Уредување на веб страни
pdf Веб програмирање
 
 

IV Година

Електротехничар за компјутерска техника и автоматика

 
www.yesnetwork.mk

Следење

al.gif AL
  en.gif EN
   
РМ
bilten-banner.png

bannerbrosura.png
programi.jpg
СТРАТЕГИЈА ЗА СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУКА 2013 – 2020