Skip to content

Патека:Насловна
Угостителско-туристичка струка Испечати Е-пошта

I ГОДИНА

Хотелско туристички техничар

pdf Деловна комуникација

pdf Хигиена и екологија

pdf Основи на туризам

pdf Основи на угостителство

 
www.yesnetwork.mk

Следење

al.gif AL
  en.gif EN
   
РМ
bilten-banner.png

bannerbrosura.png
programi.jpg
СТРАТЕГИЈА ЗА СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУКА 2013 – 2020