Skip to content

Патека:Насловна
Лични услуги Испечати Е-пошта

I Година

Козметички техничар

pdf Естетика

pdf Хигиена и микробиологија 

pdf Козметика и фризерство 

Техничар Очна оптика

pdf Оптички материјали

pdf Анатомија на глава и око

pdf Оптика 

pdf Практична настава 

pdf Очна оптика

pdf Очна оптика - изборна 

pdf Оптички инструменти 

pdf Оптички мерења 

pdf Оптички мерења - изборна 

pdf Практична настава 

pdf Практична настава - изборна 

pdf Психологија 

pdf Очна оптика

pdf Очна оптика - изборна 

pdf Оптички мерења 

pdf Оптички мерења - изборна 

pdf Основи на офталмологијата 

pdf Практична настава 

pdf Практична настава - изборна 

 
www.yesnetwork.mk

Следење

al.gif AL
  en.gif EN
   
РМ
bilten-banner.png

bannerbrosura.png
programi.jpg
СТРАТЕГИЈА ЗА СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУКА 2013 – 2020