Skip to content

Патека:Насловна arrow Насловна
МЦГО

ПОВИК ЗА ОРГАНИЗАЦИИ ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ НА ИСТРАЖУВАЊЕ

ПОВИК НА КОМПАНИИ/ОРГАНИЗАЦИИ СО ИСКУСТВО ВО ИСТРАЖУВАЊЕ НА ПОЧЕТНИ СОСТОЈБИ ВО ОБРАЗОВАНИЕТО- Образование за вработување Е4Е

 
УПАТСТВА

УПАТСТВО ЗА НАЧИНОТ НА ПОСТАПУВАЊЕ НА МИНИСТЕРСТВАТА, ДРУГИТЕ ОРГАНИ НА ДРЖАВНАТА УПРАВА И УПРАВНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА ВРЕМЕ НА ИЗБОРНИОТ ПРОЦЕС

УПАТСТВО ЗА ЗАБРАНА ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ДВИЖНИ И НЕДВИЖНИ СТВАРИ ВО ДРЖАВНА СОПСТВЕНОСТ ЗА ВРЕМЕ НА ИЗБОРЕН ПРОЦЕС

 
МЕТОДОЛОГИЈА ЗА РАЗВИВАЊЕ СТАНДАРДИ...
МЕТОДОЛОГИЈА ЗА РАЗВИВАЊЕ СТАНДАРДИ ЗА АНАЛИЗА НА СЕКТОРИ
 
ТОРИНО ПРОЦЕС 2016-2017
НАЦИОНАЛЕН ИЗВЕШТАЈ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА - ТОРИНО ПРОЦЕС 2016-2017 год.
 
КОНКУРС
Конкурс за избор на надворешни соработници за стручна работа на Центарот за стручно образование и обука – Скопје.
 
ЦСОО - МОН

 Се доделија дипломи за ученици и ментори во рамките на проектот “Лидер на струка”

 
ЈАВЕН ПОВИК ОД БРИТАНСКИ СОВЕТ

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ИЗБОР НА ИЗГОТВУВАЧИ НА НАСТАВНА ПРОГРАМА

______________________________________________________________________________________

Јавен конкурс за избор на надворешни соработници во стручните тимови за изработка на стандарди на струки/образовни сектори за техничкото образование (средно стручно образование и обука со четиригодишно траење)

 
Работодавачи за практична обука

Формулар за аплицирање на работодавачи за реализација на практична обука на ученици од средното стручно образование.

ПОПОЛНЕТИТЕ ФОРМУЛАРИ ДА СЕ ИСПРАТАТ НА: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

 
Јавен повик за EPESI проект

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИБИРАЊЕ ПОНУДИ ЗА НАБАВКА НА ТЕХНИЧКА ОПРЕМА - ЛАП ТОП со Европско потекло.

Отворен повик за прибирање понуди за организирање настани (конференции)

 
Јавен повик - МОН
Јавен повик за интерес за доставување на адаптирани учебници од странство за средно стучно тригодишно образование
 
<< Почеток < Претходна 1 2 3 4 Следна > Крај >>

Резултати 1 - 10 од 37
www.yesnetwork.mk
al.gif AL
  en.gif EN
   
РМ
bilten-banner.png

bannerbrosura.png
programi.jpg
СТРАТЕГИЈА ЗА СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУКА 2013 – 2020